Willem-Hans Beens zag op 20 januari 1979 het levenslicht te Zwolle.

De opleiding aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten te Antwerpen (1996) heeft de liefde voor schoonheid en esthetiek in Willem-Hans wakker gekust.

Het vormen van materialen en een eindeloos gevoel voor kleur spoorde hem aan om door te gaan met een vervolgstudie.

Willem-Hans: “De opleiding aan de Artemis Styling Academy te Amsterdam (2000)

heeft mij gevormd waarbij mijn creativiteit en conceptmatig denken een werden en  wat later mijn  sterkste kant bleek te zijn”.

Willem-Hans, is werkzaam geweest als Hoofd-Styling bij  Eijerkamp Retail Group. (2002/2013) 

Deze dynamische periode heeft hem in alles uitgedaagd. Zijn gezichtsveld is mede bepaald doordat hij vorm kon geven aan een breed scala van smaak voorkeuren, disciplines en verschillende media.

Willem-Hans, is nu werkzaam voor zichzelf vanuit Studio Willem-Hans Beens. Vanuit hier werkt hij voor verschillende toonaangevende merken.

Mijn credo is dat talent een gift is waar je maximaal voor moet gaan en alles uit moet halen. 

“Socius in Creando”: HET DELEN van Creativiteit 

Dat ik door mijn ervaring, visie en creativiteit voor toonaangevende opdrachtgevers  mag werken, inspireert mij enorm! Zo mag ik voor ieder project of opdracht, “Socius in Creando “ zijn! Mijn werkwijze of aanpak is verschillend en ik probeer er altijd de vaart in te houden. En als een idee geen vleugels krijgt, kan het niet vliegen!” 

De website is een visuele portfolio geworden waarin ik mijn projecten deel.

Ik heb geprobeerd zo min mogelijk tekst toe te voegen waardoor u zo zelf kunt ontdekken, wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen. 

Creatieve  Groet,

Willem-Hans Beens

Using Format